surfcat

servkat

surfkat

aidezmoi

aidez-moi

helpmij

Veeam Software

Over Veeam Software

Veeam® kent de uitdagingen waar bedrijven mee te maken krijgen bij het mogelijk maken van de Always-On Business™, die 24/7/365 moet functioneren. Veeam, dat als marktpionier Availability for the Modern Data Center™ heeft ontwikkeld, helpt organisaties om recovery time and point objectives (RTPO™) van minder dan 15 minuten voor alle applicaties en data te realiseren via een nieuw type oplossing dat zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde beveiliging, geoptimaliseerde data en volledig inzicht biedt.

De Veeam Availability Suite™ is een fundamenteel nieuw type oplossing dat organisaties helpt om recovery time and point objectives (RTPO™) van minder dan 15 minuten voor alle applicaties en data te realiseren om zo de Always-On Business™ mogelijk te maken.

Veeam® Backup & Replication™ maakt gebruik van technologieën van het moderne datacenter, zoals VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, NetApp-opslag, en HP 3PAR StoreServ en StoreVirtual Storage.

Veeam® Backup Essentials™ biedt dezelfde functionaliteit als de Veeam Availability Suite™ in een kleiner pakket, waarmee bedrijven met 2, 4 of 6 CPU-sockets recovery time and point objectives (RTPO™) van minder dan 15 minuten kunnen realiseren voor alle applicaties en data. 

Veeam® Management Pack™ voor System Center is de meest complete, intuïtieve en intelligente uitbreiding voor 'app-to-metal'-beheer van Hyper-V, vSphere en Veeam Backup & Replication™.

Veeam® ONE™ helpt de Always-On Business™ mogelijk te maken door compleet inzicht in de IT-omgeving te bieden via monitoring- en alarmeringstools, zodat problemen worden ontdekt en u wordt gewaarschuwd voordat ze van grote invloed zijn op uw bedrijfsactiviteiten.

Veeam Availability Suite

Availability for the Modern Data Center

Veeam® Availability Suite™ biedt Availability for the Modern Data Center™ om de Always-On Business™ mogelijk te maken met oplossingen die recovery time and point objectives (RTPO™) van minder dan 15 minuten bieden voor alle applicaties en data.

Veeam weet hoe uitdagend het is om een bedrijf altijd operationeel te houden en biedt hiervoor oplossingen die zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde beveiliging, geoptimaliseerde data en volledig inzicht bieden.

Lees meer over Veeam Availability Suite

Veeam Backup & Replication

VM Backup™: de ideale oplossing voor VM-back-up

Veeam® Backup & Replication™ Рmaakt gebruik van technologieën die het moderne datacenter mogelijk maken, zoals VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, NetApp-opslag, en HP 3PAR StoreServ en StoreVirtual Storage. Hierdoor kunnen organisaties beter voldoen aan recovery time and point objectives (RTPO™), besparen ze tijd, worden risico's verkleind en worden investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlaagd.

Lees meer over Veeam Backup & Replication.

Veeam Backup Essentials

Enterprise-class databescherming voor kleine bedrijven

Veeam® Backup Essentials™ biedt dezelfde functionaliteit als de Veeam Availability Suite™, die de bekroonde databeschermings- en virtualisatiebeheerfuncties van Veeam Backup & Replication™ en Veeam ONE™ voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V combineert. Veeam Backup Essentials is speciaal gebundeld en geprijsd voor kleine bedrijven met virtuele omgevingen van 2, 4 of 6 CPU-sockets (dit is meestal het geval bij bedrijven met minder dan 200 werknemers).

Lees meer over Veeam Backup Essentials.

Veeam ONE

Volledig inzicht in de IT-omgeving

Veeam® ONE™ biedt compleet inzicht van de IT-omgeving via monitoring- en alarmeringstools, zodat u wordt gewaarschuwd en problemen worden ontdekt voordat ze van grote invloed zijn op uw bedrijfsactiviteiten. Met Veeam ONE is een belangrijke component van de Always-On Business™ binnen bereik en kan Availability for the Modern Data Center™ worden gerealiseerd via 24/7 realtime monitoring en alarmering, resource-optimalisatie en capaciteitsplanning, documentatie en managementrapportage.

Lees meer over Veeam ONE.

Veeam Management Pack voor System Center

Ontdek de kracht van System Center voor vSphere en Hyper-V!

Veeam Management Pack voor System Center (MP) voor System Center biedt complete zichtbaarheid met 'app-to-metal'-beheer van Hyper-V- en vSphere-infrastructuren, inclusief monitoring en rapportage voor Veeam Backup & Replication™, allemaal vanuit de Operations Manager-console. Contextuele, realtime dashboards voor monitoring, rapportage en capaciteitsplanning centraliseren het beheer van hybride en virtuele omgevingen vanuit één venster en verminderen het risico op storingen zodat bedrijfsactiviteiten en IT-diensten soepel en probleemloos verlopen.

Lees meer over Veeam Management Pack voor System Center.