surfcat

servkat

surfkat

aidezmoi

aidez-moi

helpmij

Cloud PC

Wat is Cloud-PC?

Een Remote Desktop oplossing voor bedrijven, via Microsoft extern bureaublad maak je verbinding met een virtuele bureaublad waar al uw applicaties en data ter beschikking zijn. De applicaties worden niet meer op een lokale pc geïnstalleerd maar in een zeer beveiligd data center die altijd en van overal bereikbaar is.

Programma’s en data
Alle programma’s, zowel maatwerk als standaard programma’s, die in uw bedrijf worden gebruikt worden geïnstalleerd op de cloud-pc. Hierdoor zijn al uw applicaties en data altijd en van overal beschikbaar. ServCat beschikt hiervoor over zeer performante en betrouwbare servers, firewalls, switchen en verbindingen die u een Enterprise oplossing bieden zonder dat u de investering zelf moet doen.

Altijd en overal kunnen werken
De Cloud-Pc is altijd en van overal te benaderen. Zowel van op een thuis-pc, mac, tablet, thin-client en smartphone. Hierdoor kunt u altijd en van overal werken. Of u nu thuis wilt werken, onderweg, of op kantoor, het is allemaal mogelijk.

ServCat heeft niet enkel een zeer performante en fout tolerante internet verbinding maar we hebben ook een fiber met Belgacom Explore.

Voor de iets grotere KMO raden wij dan ook aan om naast een internet verbinding ook een verbinding te nemen op Explore.

Dagelijkse Backup
Dagelijks wordt er een volledige kopie genomen van uw cloud-pc op een tweede opslag systeem. De data zelf wordt dagelijks naar een extern datacenter gekopieerd.

Groeit of krimpt met u mee
Het aantal gebruikers worden maandelijks doorgegeven. Dit voorkomt dat er dure licenties moeten worden aangekocht die niet worden gebruikt. Ook voor tijdelijke projecten is dit een zeer goede oplossing. Tijdelijke verenigingen kunnen voor de duur van het project een complete infrastructuur en licenties huren.

Vraag een Demo Login en test het voor 5 dagen