surfcat

servkat

surfkat

aidezmoi

aidez-moi

helpmij

Abante bespaart al drie jaar tijd en geld met de cloud van ServCat

Sociaal secretariaat Abante stapte in 2011 over van ICT in eigen huis naar de cloudoplossing van ServCat. Een grote aanwinst, vindt gedelegeerd bestuurder Jan Aerts. Want ServCat installeert en beheert alle ICT-infrastructuur en -processen. Van de aankoop van nieuwe computers tot de opslag van het archief.

jankoenraad

Waarom kiest u voor ServCat?

“Iedereen wil op tijd zijn loon, dus is een vlekkeloze ICT in ons sociaal secretariaat cruciaal. We werken nu al meer dan drie jaar probleemloos in de cloud van ServCat. De helpdesk staat de klok rond paraat – ook in het weekend en op feestdagen. Ze komen ter plaatse, of lossen het probleem op een afstand op. En het team denkt mee met onze organisatie. Kortom: ServCat is onze rechterhand voor ICT.”

Wat is voor u doorslaggevend in de keuze van uw ICT-partner?

“De veiligheid van onze documenten is cruciaal. Tenslotte werken we met heel persoonlijke gegevens, zoals lonen en medische dossiers. Met ServCat raadplegen we overal onze e-mails, agenda, contacten en informatie zónder risico’s. En al onze bestanden blijven veilig bewaard op een virtuele server in het datacenter.”

Wint u tijd met ServCat?

“Vast en zeker! De drie sleutelwoorden van ServCat zijn beschikbaarheid, betrouwbaarheid en snelheid. De wortels van het bedrijf liggen bij de samenwerking tussen de sociale secretariaten Abante, Dienstbetoon, Wij helpen, Sodalis, Sodiska, en het IT bedrijf KHD Consulting van Koenraad Haedens als gedelegeerde bestuurder. Voor ons ontwikkelde ServCat een hostingplatform. Zo verloopt onze loonadministratie nog veel sneller en eenvoudiger. En de infrastructuur sluit naadloos aan op de loonmotor. Zo winnen we niet alleen tijd, maar ook geld. Want we moeten zelf niet investeren in ICT-infrastructuur. Een dubbele winst dus!”